Розроблення системи моніторингу для отримання м’яса курчат-бройлерів належної якості
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення системи моніторингу для отримання м’яса курчат-бройлерів належної якості
|
|
Creator |
Ромашко, Олександр Анатолійович
|
|
Subject |
Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
Магістерська робота присвячена ідентифікації небезпечних чинників при виробництві продукції птахівництва в умовах ЗАТ «Миронівська птахофабрика». В процесі написання роботи було описано технологічний процес виробництва продукції птахівництва м'яса птиці), розроблено технологічного схему руху продукції, персоналу та транспорту по території забійного комплексу, блок-схеми переробки птиці та ідентифіковано і оцінено небезпечні чинники |
|
Date |
2010-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5251/1/Romashko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5251/2/Romashko.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/5251/3/Romashko.zip Ромашко, Олександр Анатолійович (2010) Розроблення системи моніторингу для отримання м’яса курчат-бройлерів належної якості. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5251/
|
|