Запис Детальніше

Розроблення системи моніторингу для отримання м’яса курчат-бройлерів належної якості

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення системи моніторингу для отримання м’яса курчат-бройлерів належної якості
 
Creator Ромашко, Олександр Анатолійович
 
Subject Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description Магістерська робота присвячена ідентифікації небезпечних чинників при виробництві продукції птахівництва в умовах ЗАТ «Миронівська птахофабрика». В процесі написання роботи було описано технологічний процес виробництва продукції птахівництва м'яса птиці), розроблено технологічного
схему руху продукції, персоналу та транспорту по території забійного комплексу, блок-схеми переробки птиці та ідентифіковано і оцінено небезпечні чинники
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5251/1/Romashko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5251/2/Romashko.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/5251/3/Romashko.zip
Ромашко, Олександр Анатолійович (2010) Розроблення системи моніторингу для отримання м’яса курчат-бройлерів належної якості. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5251/