Якість харчової продукції АПК як складова національної безпеки держави
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Якість харчової продукції АПК як складова національної безпеки держави
|
|
| Creator |
Гаврилюк , О.В.
|
|
| Subject |
Випуск 2010
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
|
| Publisher |
НУБіП України
|
|
| Date |
2010-11-08
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5273/1/%D0%93%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BA.pdf
Гаврилюк , О.В. (2010) Якість харчової продукції АПК як складова національної безпеки держави. Збірник наукових праць студентів (слухачів) НУБіП України (1). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5273/
|
|