Запис Детальніше

Якість харчової продукції АПК як складова національної безпеки держави

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість харчової продукції АПК як складова національної безпеки держави
 
Creator Гаврилюк , О.В.
 
Subject Випуск 2010
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Publisher НУБіП України
 
Date 2010-11-08
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5273/1/%D0%93%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BA.pdf
Гаврилюк , О.В. (2010) Якість харчової продукції АПК як складова національної безпеки держави. Збірник наукових праць студентів (слухачів) НУБіП України (1).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5273/