Використання генно-модифікованих організмів у харчових технологіях
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Використання генно-модифікованих організмів у харчових технологіях
|
|
| Creator |
Вечеря , Ю.О.
|
|
| Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Випуск 2010 |
|
| Date |
2010-11-10
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5276/1/%D0%92%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D1%8F.pdf
Вечеря , Ю.О. (2010) Використання генно-модифікованих організмів у харчових технологіях. Збірник наукових праць студентів (слухачів) НУБіП України . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5276/
|
|