Запис Детальніше

Використання генно-модифікованих організмів у харчових технологіях

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання генно-модифікованих організмів у харчових технологіях
 
Creator Вечеря , Ю.О.
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Випуск 2010
 
Date 2010-11-10
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5276/1/%D0%92%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D1%8F.pdf
Вечеря , Ю.О. (2010) Використання генно-модифікованих організмів у харчових технологіях. Збірник наукових праць студентів (слухачів) НУБіП України .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5276/