Заквашувальні культури для ряжанки
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Заквашувальні культури для ряжанки
|
|
| Creator |
ПАСІЧНЮК, Є.
РОЖАНСЬКА, O. |
|
| Subject |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Випуск 2010 |
|
| Description |
Досліджено можливість використання показників β-галактозидазної активності як біохімічний критерій відбору штамів, що інтенсивно нагромаджують біомасу у виробничих поживних середовищах. |
|
| Publisher |
ПП "Паралель"
|
|
| Date |
2010-02-05
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5411/1/10eipcfr.pdf
ПАСІЧНЮК, Є., РОЖАНСЬКА, O. (2010) Заквашувальні культури для ряжанки. Продовольча індустрія АПК (1). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5411/
|
|