Варені ковбаски з аромантовим борошном
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Варені ковбаски з аромантовим борошном
|
|
Creator |
МАРТИНЮК, І.
|
|
Subject |
Випуск 2010
Переробка і зберігання продукції |
|
Description |
Викладено результати досліджень зміни санітарію-мікробіологічних показників варених ковбасних виробів при використанні амарантового борошна. |
|
Publisher |
ПП "Паралель"
|
|
Date |
2010-02-07
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5413/2/10ijmwab.pdf
МАРТИНЮК, І. (2010) Варені ковбаски з аромантовим борошном. Продовольча індустрія АПК (1). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5413/
|
|