Варені ковбаски з аромантовим борошном
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Варені ковбаски з аромантовим борошном
|
|
| Creator |
МАРТИНЮК, І.
|
|
| Subject |
Випуск 2010
Переробка і зберігання продукції |
|
| Description |
Викладено результати досліджень зміни санітарію-мікробіологічних показників варених ковбасних виробів при використанні амарантового борошна. |
|
| Publisher |
ПП "Паралель"
|
|
| Date |
2010-02-07
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5413/2/10ijmwab.pdf
МАРТИНЮК, І. (2010) Варені ковбаски з аромантовим борошном. Продовольча індустрія АПК (1). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5413/
|
|