Запис Детальніше

Варені ковбаски з аромантовим борошном

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Варені ковбаски з аромантовим борошном
 
Creator МАРТИНЮК, І.
 
Subject Випуск 2010
Переробка і зберігання продукції
 
Description Викладено результати досліджень зміни санітарію-мікробіологічних показників варених ковбасних виробів
при використанні амарантового борошна.
 
Publisher ПП "Паралель"
 
Date 2010-02-07
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5413/2/10ijmwab.pdf
МАРТИНЮК, І. (2010) Варені ковбаски з аромантовим борошном. Продовольча індустрія АПК (1).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5413/