Запис Детальніше

Оцінка меду за міжнародними та національними критеріями

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка меду за міжнародними та національними критеріями
 
Creator КАГАНЕЦЬ, О.
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Випуск 2010
 
Description Обґрунтовано необхідність визначення споживчих характеристик меду для гарантування відповідності його
якісних та показників безпеки відповідно до чинних нормативів.
 
Publisher ПП "Паралель"
 
Date 2010-02-06
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5416/1/10odkinc.pdf
КАГАНЕЦЬ, О. (2010) Оцінка меду за міжнародними та національними критеріями. Продовольча індустрія АПК (1).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5416/