Аналіз вимог нормативно-правових документів України та ЄС щодо виробництва та реалізації дієтичних продуктів і розроблення рекомендацій по їх удосконаленню.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз вимог нормативно-правових документів України та ЄС щодо виробництва та реалізації дієтичних продуктів і розроблення рекомендацій по їх удосконаленню.
|
|
Creator |
Бондюхов, Артем Євгенович
|
|
Subject |
Legislation
Управління безпекою та якістю харчових продуктів 1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
У роботі розкрито суть і зміст поняття державного стимулювання виробництва високоякісних дієтичних продуктів, дано критичну оцінку сучасним тенденціям харчових технологій і вимогам до виробництва харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання, функціональних харчових продуктів та дієтичних добавок, визначено напрями вдосконалення нормативних-правових документів щодо виробництва реалізації дієтичних продуктів в Україні. Узагальнено зарубіжний досвід нормативно-правового забезпечення та обгрунтовано можливості його застосування у вітчизняній практиці, окреслено шляхи вдосконалення нормативних-правових документів щодо виробництва реалізації дієтичних продуктів. Розроблено рекомендації вдосконалення вимог нормативно-правових документів України з даного питання.
|
|
Date |
2011-06-06
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5529/1/Bondyukhov.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5529/2/Bondyukhov_dodatky_2011.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5529/3/Bondyukhov_arhiv_dodatky_2011.ZIP Бондюхов, Артем Євгенович (2011) Аналіз вимог нормативно-правових документів України та ЄС щодо виробництва та реалізації дієтичних продуктів і розроблення рекомендацій по їх удосконаленню. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5529/
|
|