Вивчення факторів, які впливають на якість конюшини та розроблення стандарту на технологію вирощування
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення факторів, які впливають на якість конюшини та розроблення стандарту на технологію вирощування
|
|
Creator |
Данюк , Тамара Анатоліївна
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація Оцінка якості продукції рослинництва, води, ґрунтів і агрохімікатів 1801 Специфічні категорії Agriculture - General aspects 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
В роботі проаналізовано технологію вирощування конюшини, виділені фактори, які впливають на якість кінцевого продукту та запропоновані показники для стандартизації. На основі проведених досліджень розроблено проект стандарту на технологію вирощування конюшини.Впровадження стандарту у господарствах, що займаються вирощуванням конюшини, підвищить врожайність та забезпечить високу якість кінцевого продукту.
|
|
Date |
2011-06-06
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5531/1/Danyuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5531/2/Danyuk_dodatky_2011.pps Данюк , Тамара Анатоліївна (2011) Вивчення факторів, які впливають на якість конюшини та розроблення стандарту на технологію вирощування. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5531/
|
|