Запис Детальніше

Вивчення факторів, які впливають на якість конюшини та розроблення стандарту на технологію вирощування

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення факторів, які впливають на якість конюшини та розроблення стандарту на технологію вирощування
 
Creator Данюк , Тамара Анатоліївна
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
Оцінка якості продукції рослинництва, води, ґрунтів і агрохімікатів
1801 Специфічні категорії
Agriculture - General aspects
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description В роботі проаналізовано технологію вирощування конюшини, виділені фактори, які впливають на якість кінцевого продукту та запропоновані показники для стандартизації. На основі проведених досліджень розроблено проект стандарту на технологію вирощування конюшини.Впровадження стандарту у господарствах, що займаються вирощуванням конюшини, підвищить врожайність та забезпечить високу якість кінцевого продукту.
 
Date 2011-06-06
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5531/1/Danyuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5531/2/Danyuk_dodatky_2011.pps
Данюк , Тамара Анатоліївна (2011) Вивчення факторів, які впливають на якість конюшини та розроблення стандарту на технологію вирощування. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5531/