Вивчення факторів, які впливають на якість вівса та розроблення стандарту на технологію вирощування.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення факторів, які впливають на якість вівса та розроблення стандарту на технологію вирощування.
|
|
Creator |
Дроща , Максим Вікторович
|
|
Subject |
Якість, стандартизація та сертифікація агрохімікатів, технологій вирощування сільськогосподарських культур і продукції рослинництва
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції 1801 Специфічні категорії Agriculture - General aspects 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
В роботі вивчені фактори які можуть впливати на її якість, та встановлені параметри і режими технологічних процесів вирощування які покладені в основу розробленого проекту ДСТУ «Овес. Технологія вирощування». Дотримання вимог стандарту дасть можливість підвищити врожайність вівса високої якості.
|
|
Date |
2011-06-06
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5532/1/Drosha.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5532/2/Drosha_dodatky_2011.pps Дроща , Максим Вікторович (2011) Вивчення факторів, які впливають на якість вівса та розроблення стандарту на технологію вирощування. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5532/
|
|