Запис Детальніше

Вивчення факторів, які впливають на якість вівса та розроблення стандарту на технологію вирощування.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення факторів, які впливають на якість вівса та розроблення стандарту на технологію вирощування.
 
Creator Дроща , Максим Вікторович
 
Subject Якість, стандартизація та сертифікація агрохімікатів, технологій вирощування сільськогосподарських культур і продукції рослинництва
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
1801 Специфічні категорії
Agriculture - General aspects
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description В роботі вивчені фактори які можуть впливати на її якість, та встановлені параметри і режими технологічних процесів вирощування які покладені в основу розробленого проекту ДСТУ «Овес. Технологія вирощування». Дотримання вимог стандарту дасть можливість підвищити врожайність вівса високої якості.
 
Date 2011-06-06
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5532/1/Drosha.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5532/2/Drosha_dodatky_2011.pps
Дроща , Максим Вікторович (2011) Вивчення факторів, які впливають на якість вівса та розроблення стандарту на технологію вирощування. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5532/