Запис Детальніше

Розробка елементів управління безпекою харчових продуктів в умовах ВАТ «Новоград – Волинський м’ясокомбінат»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка елементів управління безпекою харчових продуктів в умовах ВАТ «Новоград – Волинський м’ясокомбінат»
 
Creator Дубенко , Руслан Миколайович
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Legislation
1801 Специфічні категорії
351 Напрями діяльності органів державного адміністративного управління
 
Description В даній магістерській роботі проаналізовано можливість розробки та впровадження елементів системою управляння безпекою харчових продуктів згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2007. розроблено ОПП та НАССР план для виробництва вареної ковбаси «Лікеарська» в умовах ВАТ «Новоград – Волинський мясокомбінат».
 
Date 2011-06-06
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5534/1/Dubenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5534/2/Dubenko_dodatky_2011.pps
Дубенко , Руслан Миколайович (2011) Розробка елементів управління безпекою харчових продуктів в умовах ВАТ «Новоград – Волинський м’ясокомбінат». Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5534/