Розробка елементів управління безпекою харчових продуктів в умовах ВАТ «Новоград – Волинський м’ясокомбінат»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка елементів управління безпекою харчових продуктів в умовах ВАТ «Новоград – Волинський м’ясокомбінат»
|
|
Creator |
Дубенко , Руслан Миколайович
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів Legislation 1801 Специфічні категорії 351 Напрями діяльності органів державного адміністративного управління |
|
Description |
В даній магістерській роботі проаналізовано можливість розробки та впровадження елементів системою управляння безпекою харчових продуктів згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2007. розроблено ОПП та НАССР план для виробництва вареної ковбаси «Лікеарська» в умовах ВАТ «Новоград – Волинський мясокомбінат».
|
|
Date |
2011-06-06
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5534/1/Dubenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5534/2/Dubenko_dodatky_2011.pps Дубенко , Руслан Миколайович (2011) Розробка елементів управління безпекою харчових продуктів в умовах ВАТ «Новоград – Волинський м’ясокомбінат». Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5534/
|
|