Запис Детальніше

Моніторинг показників якості та безпечності риби

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моніторинг показників якості та безпечності риби
 
Creator Герасименко, Роман Володимирович
 
Subject Aquaculture production and management
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
619 Ветеринарна медицина
1801 Специфічні категорії
Aquatic ecology
 
Description Вивчено порядок здійснення моніторингу за хворобами риб умовах ХЗСДЛзХПРіГБ. В результаті проведених досліджень, запропоновано з метою забезпечення благополуччя водойм щодо хвороб риби та випуску безпечної і якісної продукції удосконалити систему моніторингу в плані доповнення здійснення моніторингу за гідробіологічним станом водойм, показниками безпечності води. Моніторинг риби проводити за показниками безпеки, крім епізоотологічної ситуації, з урахуванням екологічної обстановки території.
 
Date 2011-06-06
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5537/1/Gerasymenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5537/2/Gerasymenko_dodatky_2011.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5537/3/Gerasymenko_arhiv_dodatky_.zip
Герасименко, Роман Володимирович (2011) Моніторинг показників якості та безпечності риби. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5537/