Запис Детальніше

Розроблення елементів системи НАССР при виробництві варених ковбас в умовах товариства «Сарним’ясопром»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення елементів системи НАССР при виробництві варених ковбас в умовах товариства «Сарним’ясопром»
 
Creator Колодинська, Олеся Олексіївна
 
Subject Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
Legislation
0 Загальний відділ
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description Система НАССР є ефективним знаряддям управління, яке використовується для виробництва якісної та безпечної продукції на м’ясопереробних підприємствах. В результаті роботи були проаналізовані ризики (небезпечні чинники) технологічних процесів при виробництві варених ковбас, визначено критичні точки керування (КТК), розроблені елементи системи управління безпекою м’ясопродукту, система моніторингу для КТК та розраховано економічну ефективність від впровадження системи НАССР.
 
Date 2011-06-06
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5542/1/Kolodynska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5542/2/Kolodynska_dodatky_2011.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5542/3/Kolodenska_arhiv_dodatky_2011.ZIP
Колодинська, Олеся Олексіївна (2011) Розроблення елементів системи НАССР при виробництві варених ковбас в умовах товариства «Сарним’ясопром». Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5542/