Розроблення елементів системи НАССР при виробництві варених ковбас в умовах товариства «Сарним’ясопром»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення елементів системи НАССР при виробництві варених ковбас в умовах товариства «Сарним’ясопром»
|
|
Creator |
Колодинська, Олеся Олексіївна
|
|
Subject |
Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції 8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація Legislation 0 Загальний відділ 1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
Система НАССР є ефективним знаряддям управління, яке використовується для виробництва якісної та безпечної продукції на м’ясопереробних підприємствах. В результаті роботи були проаналізовані ризики (небезпечні чинники) технологічних процесів при виробництві варених ковбас, визначено критичні точки керування (КТК), розроблені елементи системи управління безпекою м’ясопродукту, система моніторингу для КТК та розраховано економічну ефективність від впровадження системи НАССР.
|
|
Date |
2011-06-06
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5542/1/Kolodynska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5542/2/Kolodynska_dodatky_2011.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5542/3/Kolodenska_arhiv_dodatky_2011.ZIP Колодинська, Олеся Олексіївна (2011) Розроблення елементів системи НАССР при виробництві варених ковбас в умовах товариства «Сарним’ясопром». Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5542/
|
|