Вивчення можливості визначення вмісту токсичних елементів в харчових продуктах методом інверсійної вольтамперометрії і розроблення проекту стандарту
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення можливості визначення вмісту токсичних елементів в харчових продуктах методом інверсійної вольтамперометрії і розроблення проекту стандарту
|
|
Creator |
Коваленко , Євгенія Сергійовна
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів Food contamination and toxicology 1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
В результаті проведених досліджень встановлено, що вольтамперометричному методу властиві простота обладнання, експресність, точність та відтворюваність результатів, невелика вибагливість до попередньої пробопідготовки, що робить його конкурентноздатним серед інших фізико-хімічних методів дослідження. Економічна ефективність методу визначається меншими витратами реактивів, а також значно скорочує термін проведення досліджень. Розроблено проект ДСТУ «Продукти харчові та сировина Метод визначення цинку, кадмію, свинцю, міді методом інверсійної вольтамперометрії.
|
|
Date |
2011-06-06
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5543/1/Kovalenko_E.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5543/2/Kovalenko_dodatky_2011.pps Коваленко , Євгенія Сергійовна (2011) Вивчення можливості визначення вмісту токсичних елементів в харчових продуктах методом інверсійної вольтамперометрії і розроблення проекту стандарту. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5543/
|
|