Запис Детальніше

Вивчення можливості визначення вмісту токсичних елементів в харчових продуктах методом інверсійної вольтамперометрії і розроблення проекту стандарту

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення можливості визначення вмісту токсичних елементів в харчових продуктах методом інверсійної вольтамперометрії і розроблення проекту стандарту
 
Creator Коваленко , Євгенія Сергійовна
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Food contamination and toxicology
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description В результаті проведених досліджень встановлено, що вольтамперометричному методу властиві простота обладнання, експресність, точність та відтворюваність результатів, невелика вибагливість до попередньої пробопідготовки, що робить його конкурентноздатним серед інших фізико-хімічних методів дослідження. Економічна ефективність методу визначається меншими витратами реактивів, а також значно скорочує термін проведення досліджень. Розроблено проект ДСТУ «Продукти харчові та сировина Метод визначення цинку, кадмію, свинцю, міді методом інверсійної вольтамперометрії.
 
Date 2011-06-06
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5543/1/Kovalenko_E.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5543/2/Kovalenko_dodatky_2011.pps
Коваленко , Євгенія Сергійовна (2011) Вивчення можливості визначення вмісту токсичних елементів в харчових продуктах методом інверсійної вольтамперометрії і розроблення проекту стандарту. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5543/