Формування засад управління еколо-гічними аспектами на ВАТ «Червоно заводський хлібозавод»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування засад управління еколо-гічними аспектами на ВАТ «Червоно заводський хлібозавод»
|
|
Creator |
Луцій, Наталія Анатоліївна
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
1801 Специфічні категорії 502 Природа. Дослідження природи та її збереження. Захист навколишнього середовища (довкілля) та живої природи Екологічна стандартизація і сертифікація |
|
Description |
Робота присвячена визначенню еколо-гічних аспектів виробництва хлібобу-лочних виробів. До значних екологіч-них аспектів діяльності підприємства відносяться викиди ЛОС, скиди стіч-них вод, використання електроенергії, утворення твердих відходів. Запропо-новано заходи управління значними екологічними аспектами підприємства
|
|
Date |
2011-06-07
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5627/1/Lutsiy.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5627/2/Lutsiy_2011.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5627/3/Lutsiy_arhiv_dodatok_2011.zip Луцій, Наталія Анатоліївна (2011) Формування засад управління еколо-гічними аспектами на ВАТ «Червоно заводський хлібозавод». Магістра thesis, НУБІП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5627/
|
|