Запис Детальніше

Формування засад управління еколо-гічними аспектами на ВАТ «Червоно заводський хлібозавод»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування засад управління еколо-гічними аспектами на ВАТ «Червоно заводський хлібозавод»
 
Creator Луцій, Наталія Анатоліївна
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
1801 Специфічні категорії
502 Природа. Дослідження природи та її збереження. Захист навколишнього середовища (довкілля) та живої природи
Екологічна стандартизація і сертифікація
 
Description Робота присвячена визначенню еколо-гічних аспектів виробництва хлібобу-лочних виробів. До значних екологіч-них аспектів діяльності підприємства відносяться викиди ЛОС, скиди стіч-них вод, використання електроенергії, утворення твердих відходів. Запропо-новано заходи управління значними екологічними аспектами підприємства
 
Date 2011-06-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5627/1/Lutsiy.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5627/2/Lutsiy_2011.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5627/3/Lutsiy_arhiv_dodatok_2011.zip
Луцій, Наталія Анатоліївна (2011) Формування засад управління еколо-гічними аспектами на ВАТ «Червоно заводський хлібозавод». Магістра thesis, НУБІП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5627/