Вивчення вимог нормативних документів щодо застосування харчових добавок та розроблення рекомендацій для м’ясопереробного підприємства
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення вимог нормативних документів щодо застосування харчових добавок та розроблення рекомендацій для м’ясопереробного підприємства
|
|
Creator |
Махно, Костянтин Іванович
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів 1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
В даній магістерській роботі було визначено перелік харчових добавок дозволених для використання в Україні та запропоновано один з ефективних прийомів удосконалення схеми виробництва варених ковбас – застосування фосфатовмісних препаратів.
|
|
Date |
2011-06-07
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5631/1/Makhno.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5631/2/Makhno_dodatky_2011.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5631/3/Makhno_arhiv_dodatky_2011.zip Махно, Костянтин Іванович (2011) Вивчення вимог нормативних документів щодо застосування харчових добавок та розроблення рекомендацій для м’ясопереробного підприємства. Магістра thesis, НУБІП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5631/
|
|