Запис Детальніше

Вивчення вимог нормативних документів щодо застосування харчових добавок та розроблення рекомендацій для м’ясопереробного підприємства

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення вимог нормативних документів щодо застосування харчових добавок та розроблення рекомендацій для м’ясопереробного підприємства
 
Creator Махно, Костянтин Іванович
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description В даній магістерській роботі було визначено перелік харчових добавок дозволених для використання в Україні та запропоновано один з ефективних прийомів удосконалення схеми виробництва варених ковбас – застосування фосфатовмісних препаратів.
 
Date 2011-06-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5631/1/Makhno.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5631/2/Makhno_dodatky_2011.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5631/3/Makhno_arhiv_dodatky_2011.zip
Махно, Костянтин Іванович (2011) Вивчення вимог нормативних документів щодо застосування харчових добавок та розроблення рекомендацій для м’ясопереробного підприємства. Магістра thesis, НУБІП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5631/