Запис Детальніше

Вивчення вимог безпечності харчових продуктів, регламентованих у вітчизняних та міжнародних нормативно-правових актах та розроблення пропозицій щодо гармонізації

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення вимог безпечності харчових продуктів, регламентованих у вітчизняних та міжнародних нормативно-правових актах та розроблення пропозицій щодо гармонізації
 
Creator Остапа, Катерина Сергіївна
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Legislation
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description В даній магістерській роботі був зроблений аналіз вітчизняних та європейських документів, які регламентують вимоги безпечності харчових продуктів. На основі аналізу дані рекомендації, щодо оптимізації вмісту показників безпечності продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблені рекомендації щодо їх гармонізації.
 
Date 2011-06-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5639/1/Ostapa.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5639/2/Ostapa_dodatky_2011.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5639/3/Ostapa_arhiv_dodatky_2011.zip
Остапа, Катерина Сергіївна (2011) Вивчення вимог безпечності харчових продуктів, регламентованих у вітчизняних та міжнародних нормативно-правових актах та розроблення пропозицій щодо гармонізації. Магістра thesis, НУБІП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5639/