Вивчення вимог безпечності харчових продуктів, регламентованих у вітчизняних та міжнародних нормативно-правових актах та розроблення пропозицій щодо гармонізації
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення вимог безпечності харчових продуктів, регламентованих у вітчизняних та міжнародних нормативно-правових актах та розроблення пропозицій щодо гармонізації
|
|
Creator |
Остапа, Катерина Сергіївна
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів Legislation 1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
В даній магістерській роботі був зроблений аналіз вітчизняних та європейських документів, які регламентують вимоги безпечності харчових продуктів. На основі аналізу дані рекомендації, щодо оптимізації вмісту показників безпечності продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблені рекомендації щодо їх гармонізації.
|
|
Date |
2011-06-07
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5639/1/Ostapa.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5639/2/Ostapa_dodatky_2011.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5639/3/Ostapa_arhiv_dodatky_2011.zip Остапа, Катерина Сергіївна (2011) Вивчення вимог безпечності харчових продуктів, регламентованих у вітчизняних та міжнародних нормативно-правових актах та розроблення пропозицій щодо гармонізації. Магістра thesis, НУБІП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5639/
|
|