«Аналіз вимог нормативних документів щодо маркування харчової продукції та розроблення рекомендацій щодо покращення»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Аналіз вимог нормативних документів щодо маркування харчової продукції та розроблення рекомендацій щодо покращення»
|
|
Creator |
Пирог, Ксенія Валеріївна
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів Legislation 1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
В результаті проведення дослідження було проведено аналіз нормативно-правових та нормативних документів щодо маркування; вивчено вимоги щодо інформації та форми подання її. Було розглянуто Регламенти та Директиви щодо маркування харчової продукції чинні в ЄС, а також вивчено та узагальнено вимоги комплексу документів Комісії Кодекс Аліментаріус. Здійснено аналіз Технічного регламенту щодо маркування харчових продуктів, Законів України «Про безпечність та якість харчової продукції» та «Про захист прав споживачів» та ДСТУ 4518:2008 «Продукти харчові. Маркування для споживачів. Загальні правила». На основі аналізу вимог рекомендовано для виробників, а також для органів контролю чек-листи для контролю маркування стосовно інформації та дизайну етикетки.
|
|
Date |
2011-06-07
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5641/1/Pirog.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5641/2/Pirog_dodatky_2011.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5641/3/Pirog_arhiv_dodatky_2011.zip Пирог, Ксенія Валеріївна (2011) «Аналіз вимог нормативних документів щодо маркування харчової продукції та розроблення рекомендацій щодо покращення». Магістра thesis, НУБІП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5641/
|
|