Запис Детальніше

«Аналіз вимог нормативних документів щодо маркування харчової продукції та розроблення рекомендацій щодо покращення»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Аналіз вимог нормативних документів щодо маркування харчової продукції та розроблення рекомендацій щодо покращення»
 
Creator Пирог, Ксенія Валеріївна
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Legislation
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description В результаті проведення дослідження було проведено аналіз нормативно-правових та нормативних документів щодо маркування; вивчено вимоги щодо інформації та форми подання її. Було розглянуто Регламенти та Директиви щодо маркування харчової продукції чинні в ЄС, а також вивчено та узагальнено вимоги комплексу документів Комісії Кодекс Аліментаріус. Здійснено аналіз Технічного регламенту щодо маркування харчових продуктів, Законів України «Про безпечність та якість харчової продукції» та «Про захист прав споживачів» та ДСТУ 4518:2008 «Продукти харчові. Маркування для споживачів. Загальні правила». На основі аналізу вимог рекомендовано для виробників, а також для органів контролю чек-листи для контролю маркування стосовно інформації та дизайну етикетки.
 
Date 2011-06-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5641/1/Pirog.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5641/2/Pirog_dodatky_2011.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5641/3/Pirog_arhiv_dodatky_2011.zip
Пирог, Ксенія Валеріївна (2011) «Аналіз вимог нормативних документів щодо маркування харчової продукції та розроблення рекомендацій щодо покращення». Магістра thesis, НУБІП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5641/