Запис Детальніше

Розроблення НАССР-плану для виробництва хлібобулочних виробів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення НАССР-плану для виробництва хлібобулочних виробів
 
Creator Пивовар , Яніна Юріївна
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
1801 Специфічні категорії
Food contamination and toxicology
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description В роботі були проаналізовані небезпечні чинники з врахуванням сировини та технологічної схеми в умовах обраного підприємства, визначені критичні точки контролю, та розроблені для них корегувальні дії та процедури моніторингу. Також розроблений HACCP-план для виробництва батонів нарізних.
Дослідження проводилися в умовах СП «Андрушівський хлібозавод».
 
Date 2011-06-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5642/1/Pivovar.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5642/2/Pivovar_dodatky_2011.pps
Пивовар , Яніна Юріївна (2011) Розроблення НАССР-плану для виробництва хлібобулочних виробів. Магістра thesis, НУБІП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5642/