Регламентація безпечності м’яса та м’ясопродуктів в Україні та пропозиції щодо адаптації до міжнародних вимог і норм
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Регламентація безпечності м’яса та м’ясопродуктів в Україні та пропозиції щодо адаптації до міжнародних вимог і норм
|
|
Creator |
Радевич , Віталій Іванович
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів 1801 Специфічні категорії Feed contamination and toxicology 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
Проаналізовані вітчизняні, європейські та міжнародні документи, які установлюють показники безпеки харчових продуктів. Встановлена необхідність розширення переліків антибіотиків, пестицидів, радіонуклідів та доцільність оптимізації норм за деякими токсичними елементами. На основі проведеного аналізу дані практичні рекомендації щодо оптимізації показників безпеки м’яса та продуктів його перероблення в Україні. |
|
Date |
2011-06-07
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5644/1/Radevich.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5644/2/Radevich_dodatky_2011.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5644/3/Radevich_arhiv_dodatky_2011.zip Радевич , Віталій Іванович (2011) Регламентація безпечності м’яса та м’ясопродуктів в Україні та пропозиції щодо адаптації до міжнародних вимог і норм. Магістра thesis, НУБІП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5644/
|
|