Запис Детальніше

Регламентація безпечності м’яса та м’ясопродуктів в Україні та пропозиції щодо адаптації до міжнародних вимог і норм

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Регламентація безпечності м’яса та м’ясопродуктів в Україні та пропозиції щодо адаптації до міжнародних вимог і норм
 
Creator Радевич , Віталій Іванович
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
1801 Специфічні категорії
Feed contamination and toxicology
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description Проаналізовані вітчизняні, європейські та міжнародні документи, які установлюють показники безпеки харчових продуктів. Встановлена необхідність розширення переліків антибіотиків, пестицидів, радіонуклідів та доцільність оптимізації норм за деякими токсичними елементами.
На основі проведеного аналізу дані практичні рекомендації щодо оптимізації показників безпеки м’яса та продуктів його перероблення в Україні.
 
Date 2011-06-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5644/1/Radevich.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5644/2/Radevich_dodatky_2011.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5644/3/Radevich_arhiv_dodatky_2011.zip
Радевич , Віталій Іванович (2011) Регламентація безпечності м’яса та м’ясопродуктів в Україні та пропозиції щодо адаптації до міжнародних вимог і норм. Магістра thesis, НУБІП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5644/