Запис Детальніше

Вивчення регламентованого вмісту со-лей важких металів у м´ясі та м´ясопродуктах в Україні та ЄС і роз-роблення рекомендацій щодо гармоні-зацій

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення регламентованого вмісту со-лей важких металів у м´ясі та м´ясопродуктах в Україні та ЄС і роз-роблення рекомендацій щодо гармоні-зацій
 
Creator Сайко, Яна Борисівна
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
1801 Специфічні категорії
Feed contamination and toxicology
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description Зроблено аналіз вітчизняних та євро-пейських документів, які регламенту-ють показники безпеки продуктів хар-чування. На основі аналізу дані рекоме-ндації, щодо оптимізації вмісту солей важких металів в м´ясі та м´ясопродуктах в нормативних докуме-нтах України та ЄС і розроблені реко-мендації щодо їх гармонізації.З аналізу були дані практичні рекомендації щодо оптимізації показників солей важких металів в м´ясі та м´ясопродуктах, до-тримання регламентації вмісту Олова в усіх видах консерв з вмістом не більше 200,0 мг/кг а також встановлення пері-одичного контролю продуктів харчу-вання при внутрідержавному виробни-цтві та реалізації, при експорті та при імпорті.
 
Date 2011-06-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5645/1/Sayko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5645/2/Sayko.pps
Сайко, Яна Борисівна (2011) Вивчення регламентованого вмісту со-лей важких металів у м´ясі та м´ясопродуктах в Україні та ЄС і роз-роблення рекомендацій щодо гармоні-зацій. Магістра thesis, НУБІП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5645/