Вивчення регламентованого вмісту со-лей важких металів у м´ясі та м´ясопродуктах в Україні та ЄС і роз-роблення рекомендацій щодо гармоні-зацій
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення регламентованого вмісту со-лей важких металів у м´ясі та м´ясопродуктах в Україні та ЄС і роз-роблення рекомендацій щодо гармоні-зацій
|
|
Creator |
Сайко, Яна Борисівна
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів 1801 Специфічні категорії Feed contamination and toxicology 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
Зроблено аналіз вітчизняних та євро-пейських документів, які регламенту-ють показники безпеки продуктів хар-чування. На основі аналізу дані рекоме-ндації, щодо оптимізації вмісту солей важких металів в м´ясі та м´ясопродуктах в нормативних докуме-нтах України та ЄС і розроблені реко-мендації щодо їх гармонізації.З аналізу були дані практичні рекомендації щодо оптимізації показників солей важких металів в м´ясі та м´ясопродуктах, до-тримання регламентації вмісту Олова в усіх видах консерв з вмістом не більше 200,0 мг/кг а також встановлення пері-одичного контролю продуктів харчу-вання при внутрідержавному виробни-цтві та реалізації, при експорті та при імпорті.
|
|
Date |
2011-06-07
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5645/1/Sayko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5645/2/Sayko.pps Сайко, Яна Борисівна (2011) Вивчення регламентованого вмісту со-лей важких металів у м´ясі та м´ясопродуктах в Україні та ЄС і роз-роблення рекомендацій щодо гармоні-зацій. Магістра thesis, НУБІП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5645/
|
|