Вивчення чинників, які впливають на якість і безпеку тваринницької продукції в Україні та розроблення пропозицій щодо зменшення їх негативного впливу
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення чинників, які впливають на якість і безпеку тваринницької продукції в Україні та розроблення пропозицій щодо зменшення їх негативного впливу
|
|
Creator |
Цеменко , Оксана Валентинівна
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів 1801 Специфічні категорії Animal ecology 637 Продукти тваринництва |
|
Description |
Якість та безпечність продуктів харчування тваринного походження в Україні останнім часом погіршились і залежать від цілого ряду чинників. Зокрема, значний вплив має забруднення довкілля важкими металами, радіоактивними елементами, пестицидами та нітратами. Необхідно контролювати у тваринних продуктах вміст хімпрепаратів, зокрема, антибіотиків, використання харчових добавок, значна частина яких лише проходять офіційну перевірку, а деякі взагалі заборонені для використання.
|
|
Date |
2011-06-07
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5653/1/Themenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5653/2/Themenko_dodatky_2011.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5653/3/Themenko_arhiv_dodatky_2011.zip Цеменко , Оксана Валентинівна (2011) Вивчення чинників, які впливають на якість і безпеку тваринницької продукції в Україні та розроблення пропозицій щодо зменшення їх негативного впливу. Магістра thesis, НУБІП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5653/
|
|