Запис Детальніше

Вивчення чинників, які впливають на якість і безпеку тваринницької продукції в Україні та розроблення пропозицій щодо зменшення їх негативного впливу

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення чинників, які впливають на якість і безпеку тваринницької продукції в Україні та розроблення пропозицій щодо зменшення їх негативного впливу
 
Creator Цеменко , Оксана Валентинівна
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
1801 Специфічні категорії
Animal ecology
637 Продукти тваринництва
 
Description Якість та безпечність продуктів харчування тваринного походження в Україні останнім часом погіршились і залежать від цілого ряду чинників. Зокрема, значний вплив має забруднення довкілля важкими металами, радіоактивними елементами, пестицидами та нітратами. Необхідно контролювати у тваринних продуктах вміст хімпрепаратів, зокрема, антибіотиків, використання харчових добавок, значна частина яких лише проходять офіційну перевірку, а деякі взагалі заборонені для використання.
 
Date 2011-06-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5653/1/Themenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5653/2/Themenko_dodatky_2011.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5653/3/Themenko_arhiv_dodatky_2011.zip
Цеменко , Оксана Валентинівна (2011) Вивчення чинників, які впливають на якість і безпеку тваринницької продукції в Україні та розроблення пропозицій щодо зменшення їх негативного впливу. Магістра thesis, НУБІП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5653/