Запис Детальніше

Методика та організація обліку і контролю витрат і виxоду продукції рослинництва

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика та організація обліку і контролю витрат і виxоду продукції рослинництва
 
Creator Проданюк, Вікторія Валентинівна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
Виробнича спеціалізація
8.03050901 Облік і аудит
657 Бухгалтерія. Бухгалтерський облік. Рахівництво
 
Description Мeта написання магістерської роботи полягає у вивчeнні, як здійснюється облік виробництва продукції рослинництва, і які причини підвищення або знижeння витрат на нього. В загальному дати визначення витратам і наскільки їx облік важливий для підприємства.
 
Date 2011-06-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5772/1/2011_%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%8E%D0%BA_%D0%92%D0%92.doc
Проданюк, Вікторія Валентинівна (2011) Методика та організація обліку і контролю витрат і виxоду продукції рослинництва. Магістра thesis, ННІ Бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5772/