Запис Детальніше

Солодове борошно у кондитерських виробах

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Солодове борошно у кондитерських виробах
 
Creator КОВБАСА, , В.
ПАНТЕЛЕЄНКО, О.
ЄМЕЛЬЯНОВА, , Н.
ОБОЛКІНА,, В.
 
Subject Випуск 2010
Переробка і зберігання продукції
 
Description В роботі розглянуто використання вівсяного солоду у кондитерських борошняних виробах, особливо
борошняних виробах дієтичного призначення.
 
Date 2010-06-06
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6048/2/10.pdf
КОВБАСА, , В., ПАНТЕЛЕЄНКО, О., ЄМЕЛЬЯНОВА, , Н., ОБОЛКІНА,, В. (2010) Солодове борошно у кондитерських виробах. Продовольча індустрія АПК (3-4).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6048/