ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД РЕЖИМІВ І ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРЕЖЕННЯ
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД РЕЖИМІВ І ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРЕЖЕННЯ
|
|
| Creator |
Подпрятов, Г.І.
Бобер, А.В. |
|
| Subject |
Випуск 2010
Агрономія |
|
| Publisher |
НУБіП України
|
|
| Date |
2010-02-07
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6049/1/10.pdf
Подпрятов, Г.І., Бобер, А.В. (2010) ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД РЕЖИМІВ І ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРЕЖЕННЯ. Біоресурси і природокористування . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6049/
|
|