Запис Детальніше

ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД РЕЖИМІВ І ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРЕЖЕННЯ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД РЕЖИМІВ І ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРЕЖЕННЯ
 
Creator Подпрятов, Г.І.
Бобер, А.В.
 
Subject Випуск 2010
Агрономія
 
Publisher НУБіП України
 
Date 2010-02-07
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6049/1/10.pdf
Подпрятов, Г.І., Бобер, А.В. (2010) ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД РЕЖИМІВ І ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРЕЖЕННЯ. Біоресурси і природокористування .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6049/