ВПЛИВ РІЗНИХ РІВНІВ ПРОТЕЇНУ ТА ЛІЗИНГУ В РАЦІОНІ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ МОЛОДНЯКУ КРОЛІВ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВПЛИВ РІЗНИХ РІВНІВ ПРОТЕЇНУ ТА ЛІЗИНГУ В РАЦІОНІ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ МОЛОДНЯКУ КРОЛІВ
|
|
Creator |
Ібатуллін, І.І.
Попов, В.Є. Уманець, Д.П. |
|
Subject |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Випуск 2010 |
|
Publisher |
НУБіП України
|
|
Date |
2010-02-07
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6050/1/11.pdf
Ібатуллін, І.І., Попов, В.Є., Уманець, Д.П. (2010) ВПЛИВ РІЗНИХ РІВНІВ ПРОТЕЇНУ ТА ЛІЗИНГУ В РАЦІОНІ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ МОЛОДНЯКУ КРОЛІВ. Біоресурси і природокористування . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6050/
|
|