Запис Детальніше

Ідентифікація ДНК тваринного походження в м’ясних продуктах та кормах, що зазнали термічної обробки

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ідентифікація ДНК тваринного походження в м’ясних продуктах та кормах, що зазнали термічної обробки
 
Creator СПИРИДОНОВ, В.
МЕЛЬНИЧУК, С.
ІЩЕНКО, Л.
 
Subject Випуск 2010
Переробка і зберігання продукції
 
Description Розроблено три незалежні тести для видової ідентифікації яловичини, свинини та курятини в м’ясній сировині
та в продуктах її переробки, що зазнали термічної обробки, методом ПЛР в реальному часі. Досліджено показники
чутливості та специфічності аналізу. Проведено апробацію аналізу на широкому спектрі харчових продуктів.
 
Date 2010-06-07
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6381/1/10vgsoph.pdf
СПИРИДОНОВ, В., МЕЛЬНИЧУК, С., ІЩЕНКО, Л. (2010) Ідентифікація ДНК тваринного походження в м’ясних продуктах та кормах, що зазнали термічної обробки. Продовольча індустрія АПК (3-4).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6381/