Запис Детальніше

Пектинове оздоблення кондитерських напівфабрикатів – привабливо й корисно

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пектинове оздоблення кондитерських напівфабрикатів – привабливо й корисно
 
Creator ОБОЛКІНА , В.
ОСИПЕНКО, У.
КАМБУЛОВА, Ю.
КРАПИВНИЦЬКА, І.
 
Subject Випуск 2010
Переробка і зберігання продукції
 
Description В роботі показана ефективність застосування овочевої пектиновмісної сировини при створенні нового асор-
тименту конкурентно спроможних кондитерських виробів.
 
Date 2010-06-06
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6382/1/10vlocdr.pdf
ОБОЛКІНА , В., ОСИПЕНКО, У., КАМБУЛОВА, Ю., КРАПИВНИЦЬКА, І. (2010) Пектинове оздоблення кондитерських напівфабрикатів – привабливо й корисно. Продовольча індустрія АПК (3-4).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6382/