Запис Детальніше

“Аналітичне обґрунтування підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title “Аналітичне обґрунтування підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства”
 
Creator Мисюра, Анна Павлівна
 
Subject 631.1 Організація та управління сільським господарством
 
Description Мета магістерської роботи полягає в розробці теоретичних і практичних основ механізму конкурентоспро¬можності продукції молочного скотарства та шляхів його вдосконалення.
Відповідно до поставленої мети визначені основні завдання:
– уточнити понятійний апарат “конкуренції” і “конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції”;
– узагальнити закономірності розвитку конкурентоспроможності про¬дукції у вітчизняній і зарубіжній практиці, що пов’язані з формуванням і посиленням конкуренції на продовольчому ринку;
– визначити чинники, критерії і показники конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції, які відповідають умовам функціонування аграрної сфери економіки і розкривають у сукупності її суть;
– обґрунтувати особливості механізму формування конкуренто¬спромож¬ності сільськогосподарської продукції.
 
Date 2011-06-10
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6497/1/2011_%D0%9C%D0%B8%D1%81%D1%8E%D1%80%D0%B0_%D0%90%D0%9F.doc
Мисюра, Анна Павлівна (2011) “Аналітичне обґрунтування підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства”. Магістра thesis, ННІ Бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6497/