“Аналітичне обґрунтування підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства”
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
“Аналітичне обґрунтування підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства”
|
|
Creator |
Мисюра, Анна Павлівна
|
|
Subject |
631.1 Організація та управління сільським господарством
|
|
Description |
Мета магістерської роботи полягає в розробці теоретичних і практичних основ механізму конкурентоспро¬можності продукції молочного скотарства та шляхів його вдосконалення. Відповідно до поставленої мети визначені основні завдання: – уточнити понятійний апарат “конкуренції” і “конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції”; – узагальнити закономірності розвитку конкурентоспроможності про¬дукції у вітчизняній і зарубіжній практиці, що пов’язані з формуванням і посиленням конкуренції на продовольчому ринку; – визначити чинники, критерії і показники конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції, які відповідають умовам функціонування аграрної сфери економіки і розкривають у сукупності її суть; – обґрунтувати особливості механізму формування конкуренто¬спромож¬ності сільськогосподарської продукції. |
|
Date |
2011-06-10
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6497/1/2011_%D0%9C%D0%B8%D1%81%D1%8E%D1%80%D0%B0_%D0%90%D0%9F.doc
Мисюра, Анна Павлівна (2011) “Аналітичне обґрунтування підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства”. Магістра thesis, ННІ Бізнесу. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6497/
|
|