Запис Детальніше

„Аналітичне обґрунтування підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title „Аналітичне обґрунтування підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва”
 
Creator Трикош, Інна Василівна
 
Subject 631.1 Організація та управління сільським господарством
 
Description у магістерській роботі проведено аналіз сучасного стану розвитку конкурентоспроможності продукції тваринництва Стов «Промінь» Бахмацького району Чернігівської області. Розглянуто теоретичні основи даної категорії, систему показників і методику аналізу. Досліджено оцінку рівня динаміки нормативно-технічних параметрів, витрат і собівартості продукції. Обгрунтувано напрями підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва та шляхи оптимізаціі рівня собівартості.
 
Date 2011-06-10
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6505/1/2011_%D0%A2%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%88_I.%D0%92..doc
Трикош, Інна Василівна (2011) „Аналітичне обґрунтування підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва”. Магістра thesis, ННІ Бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6505/