Запис Детальніше

Визначення основних факторів, що впливають на кількість доступної соломи для переробки

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення основних факторів, що впливають на кількість доступної соломи для переробки
 
Creator Кухарець, В.В.
Сарана, В.В.
 
Subject Випуск 144 (3), 2010
 
Description На основі економетричної моделі встановлено оцінку впливу основних факторів вирощування зернових культур на кількість доступної побічної продукції для переробки (соломи); визначено тенденцію зміни урожайності та прогнозні значення урожайності зернових культур
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-03-05
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6523/1/10kvv.pdf
Кухарець, В.В., Сарана, В.В. (2010) Визначення основних факторів, що впливають на кількість доступної соломи для переробки. Науковий вісник НУБіП України, 3 (144).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6523/