Визначення основних факторів, що впливають на кількість доступної соломи для переробки
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення основних факторів, що впливають на кількість доступної соломи для переробки
|
|
Creator |
Кухарець, В.В.
Сарана, В.В. |
|
Subject |
Випуск 144 (3), 2010
|
|
Description |
На основі економетричної моделі встановлено оцінку впливу основних факторів вирощування зернових культур на кількість доступної побічної продукції для переробки (соломи); визначено тенденцію зміни урожайності та прогнозні значення урожайності зернових культур
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2010-03-05
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6523/1/10kvv.pdf
Кухарець, В.В., Сарана, В.В. (2010) Визначення основних факторів, що впливають на кількість доступної соломи для переробки. Науковий вісник НУБіП України, 3 (144). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6523/
|
|