Запис Детальніше

Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції молочного скотарства

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції молочного скотарства
 
Creator Тараненко, Ольга Павлівна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
Виробнича спеціалізація
8.03050901 Облік і аудит
657 Бухгалтерія. Бухгалтерський облік. Рахівництво
Методика та організація бухгалтерського обліку, контролю та аналізу в управлінні діяльністю підприємств агропромислового виробництва
 
Description У роботі розкривається суть витрат на виробництво продукції молочного скотарства, наведена методологія виробничого обліку, основи діючої методики обліку і калькулювання собівартості продукції молочного скотарства, аналіз сучасного стану витрат на виробництво та виходу продукції.
Значне місце в роботі відведено аналітичному обліку витрат на виробництва і вихід продукції молочного скотарства, проведенню внутрішньогосподарського контролю витрат і виходу продукції молочного скотарства, а також обробці отриманої інформації за допомогою комп’ютерної техніки
 
Date 2011-06-17
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6599/1/2011_%D0%A2%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%9E%D0%9F.doc
Тараненко, Ольга Павлівна (2011) Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції молочного скотарства. Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6599/