БІОЛОГІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ М’ЯСА ТА ПЕЧІНКИ М’ЯСНИХ ПЕРЕПЕЛІВ
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
БІОЛОГІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ М’ЯСА ТА ПЕЧІНКИ М’ЯСНИХ ПЕРЕПЕЛІВ |
|
| Creator |
Сичов, М.
Слободянюк, Н. |
|
| Subject |
Випуск 2010
|
|
| Publisher |
ПП "Паралель"
|
|
| Date |
2010-11-10
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6653/1/10mysjij.pdf
Сичов, М., Слободянюк, Н. (2010) БІОЛОГІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ М’ЯСА ТА ПЕЧІНКИ М’ЯСНИХ ПЕРЕПЕЛІВ. Продовольча індустрія АПК (5-6). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6653/
|
|