Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів |
|
| Creator |
Лебська, Т.
Козлова, С. Хомічак, Л. |
|
| Subject |
Випуск 2010
|
|
| Description |
Визначено напрям підвищення біологічної ефективності ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів та сировини рослинного і твариннго походження, а також наведені результати експери- ментальних робіт. |
|
| Date |
2010-11-12
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6656/1/10tjljhg.pdf
Лебська, Т., Козлова, С., Хомічак, Л. (2010) Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів. Продовольча індустрія АПК (5-6). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6656/
|
|