ЗМІНА ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БУЛЬБ КАРТОПЛІ РІЗНИХ СОРТІВ В ПРОЦЕСІ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ЗМІНА ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БУЛЬБ КАРТОПЛІ РІЗНИХ СОРТІВ В ПРОЦЕСІ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ
|
|
Creator |
Гунько, С.М.
Клименко, Т.В. |
|
Subject |
Випуск 2010
|
|
Description |
Проведено дослідження зміни харчової, біологічної цінності бульб картоплі різних сортів втрати при тривалому зберіганні. Встановлено, що кращими для зберігання є бульби картоплі сорту Розара, так як вони мають більший вміст крохмалю, кращі органолептичні і біохімічні показники та зазнають менших втрат при зберіганні.
|
|
Publisher |
НУБіП України
|
|
Date |
2010-09-03
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6801/1/10gsmlts.pdf
Гунько, С.М., Клименко, Т.В. (2010) ЗМІНА ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БУЛЬБ КАРТОПЛІ РІЗНИХ СОРТІВ В ПРОЦЕСІ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ. Наукові доповіді НУБіП України . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6801/
|
|