Запис Детальніше

ЗМІНА ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БУЛЬБ КАРТОПЛІ РІЗНИХ СОРТІВ В ПРОЦЕСІ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЗМІНА ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БУЛЬБ КАРТОПЛІ РІЗНИХ СОРТІВ В ПРОЦЕСІ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ
 
Creator Гунько, С.М.
Клименко, Т.В.
 
Subject Випуск 2010
 
Description Проведено дослідження зміни харчової, біологічної цінності бульб картоплі різних сортів втрати при тривалому зберіганні. Встановлено, що кращими для зберігання є бульби картоплі сорту Розара, так як вони мають більший вміст крохмалю, кращі органолептичні і біохімічні показники та зазнають менших втрат при зберіганні.
 
Publisher НУБіП України
 
Date 2010-09-03
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6801/1/10gsmlts.pdf
Гунько, С.М., Клименко, Т.В. (2010) ЗМІНА ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БУЛЬБ КАРТОПЛІ РІЗНИХ СОРТІВ В ПРОЦЕСІ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ. Наукові доповіді НУБіП України .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6801/