Запис Детальніше

ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА КОРЕНЕПЛОДІВ ПЕТРУШКИ ТА ПАСТЕРНАКУ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ЯКІСНОЇ СУХОЇ ПРОДУКЦІЇ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА КОРЕНЕПЛОДІВ ПЕТРУШКИ ТА ПАСТЕРНАКУ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ЯКІСНОЇ СУХОЇ ПРОДУКЦІЇ
 
Creator Завадська, О.В.
 
Subject Випуск 2010
 
Description Наведено результати вивчення основних біохімічних і технологічних показників, а також дегустаційної оцінки свіжої та сухої продукції петрушки і пастернаку, вирощених в умовах Лісостепу, залежно від сорту.
 
Publisher НУБіП України
 
Date 2010-09-03
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6817/1/10zovqdp.pdf
Завадська, О.В. (2010) ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА КОРЕНЕПЛОДІВ ПЕТРУШКИ ТА ПАСТЕРНАКУ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ЯКІСНОЇ СУХОЇ ПРОДУКЦІЇ. Наукові доповіді НУБіП України .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6817/