Вплив шкідливості хлібних клопів на хлібопекарські ознаки якості зерна сортів ярої пшениці
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив шкідливості хлібних клопів на хлібопекарські ознаки якості зерна сортів ярої пшениці
|
|
| Creator |
Горган, М.Д.
|
|
| Subject |
Випуск 149, 2010
|
|
| Description |
Наведено результати багаторічних спостережень за динамікою чисельності хлібних клопів і ступенем пошкодження ними рослин та зерна на посівах ярої пшениці. Встановлено, що створені й занесені до Державного реєстру сорти власної селекції мають генетичну стійкість показників основних ознак якості борошна. Незалежно від рівня та інтенсивності пошкодження зерна клопами ці сорти відповідають вимогам цінних і сильних пшениць із добрими і відмінними технологічними властивостями хлібопекарських виробів
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2010-04-04
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6885/1/10gmd.pdf
Горган, М.Д. (2010) Вплив шкідливості хлібних клопів на хлібопекарські ознаки якості зерна сортів ярої пшениці. Науковий вісник НУБіП України, 149 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6885/
|
|