Запис Детальніше

Вплив шкідливості хлібних клопів на хлібопекарські ознаки якості зерна сортів ярої пшениці

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив шкідливості хлібних клопів на хлібопекарські ознаки якості зерна сортів ярої пшениці
 
Creator Горган, М.Д.
 
Subject Випуск 149, 2010
 
Description Наведено результати багаторічних спостережень за динамікою чисельності хлібних клопів і ступенем пошкодження ними рослин та зерна на посівах ярої пшениці. Встановлено, що створені й занесені до Державного реєстру сорти власної селекції мають генетичну стійкість показників основних ознак якості борошна. Незалежно від рівня та інтенсивності пошкодження зерна клопами ці сорти відповідають вимогам цінних і сильних пшениць із добрими і відмінними технологічними властивостями хлібопекарських виробів
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-04-04
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6885/1/10gmd.pdf
Горган, М.Д. (2010) Вплив шкідливості хлібних клопів на хлібопекарські ознаки якості зерна сортів ярої пшениці. Науковий вісник НУБіП України, 149 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6885/