Запис Детальніше

Енергетичні показники процесу вільного різання м'ясопродуктів для ковбасних виробів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Енергетичні показники процесу вільного різання м'ясопродуктів для ковбасних виробів
 
Creator Сухенко, В.Ю.
 
Subject Випуск 144 (4), 2010
 
Description Запропонована методика аналітичної оцінки силових і енергетичних показників процесу вільного різання м'яса, наприклад, в кутерах
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-03-06
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6950/1/10svy.pdf
Сухенко, В.Ю. (2010) Енергетичні показники процесу вільного різання м'ясопродуктів для ковбасних виробів. Науковий вісник НУБіП України, 144 (4).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6950/