Енергетичні показники процесу вільного різання м'ясопродуктів для ковбасних виробів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Енергетичні показники процесу вільного різання м'ясопродуктів для ковбасних виробів
|
|
Creator |
Сухенко, В.Ю.
|
|
Subject |
Випуск 144 (4), 2010
|
|
Description |
Запропонована методика аналітичної оцінки силових і енергетичних показників процесу вільного різання м'яса, наприклад, в кутерах
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2010-03-06
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6950/1/10svy.pdf
Сухенко, В.Ю. (2010) Енергетичні показники процесу вільного різання м'ясопродуктів для ковбасних виробів. Науковий вісник НУБіП України, 144 (4). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6950/
|
|