Енергетичні показники процесу вільного різання м'ясопродуктів для ковбасних виробів
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Енергетичні показники процесу вільного різання м'ясопродуктів для ковбасних виробів
|
|
| Creator |
Сухенко, В.Ю.
|
|
| Subject |
Випуск 144 (4), 2010
|
|
| Description |
Запропонована методика аналітичної оцінки силових і енергетичних показників процесу вільного різання м'яса, наприклад, в кутерах
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2010-03-06
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6950/1/10svy.pdf
Сухенко, В.Ю. (2010) Енергетичні показники процесу вільного різання м'ясопродуктів для ковбасних виробів. Науковий вісник НУБіП України, 144 (4). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/6950/
|
|