Запис Детальніше

Вплив товарної якості на борошномельні та хлібопекарські якості зерна пшениці

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив товарної якості на борошномельні та хлібопекарські якості зерна пшениці
 
Creator Скалецька, Л.Ф.
 
Subject Випуск 149, 2010
 
Description Наведено результати досліджень тривалого зберігання зерна пшениці ярої та озимої, вирощеної на чорноземних ґрунтах Північного Лісостепу України. Встановлено динаміку борошномельної та хлібопекарської властивостей якості за 15-місячного зберігання зерна в сухому стані
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-04-04
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/7010/1/10slf.pdf
Скалецька, Л.Ф. (2010) Вплив товарної якості на борошномельні та хлібопекарські якості зерна пшениці. Науковий вісник НУБіП України, 149 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/7010/