Запис Детальніше

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОВГОВІЧНОСТІ М’ЯСОРІЗАЛЬНИХ ВОВЧКІВ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОВГОВІЧНОСТІ М’ЯСОРІЗАЛЬНИХ ВОВЧКІВ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
 
Creator Сухенко, Ю.Г.
Сухенко, В.Ю.
Доценко, В.В.
 
Subject Випуск 144 (2)
 
Description Запропоновані раціональні геометричні параметри ножів вовчків та реалізований ефект вибіркового переносу при їх терті по решітках, завдяки конструкційному удосконаленню ножів і плазмовому напиленню решіток, що в 1,7–3 рази зменшило знос різального комплекту і покращило якість фаршу.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-03-19
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/7178/1/sug2.pdf
Сухенко, Ю.Г., Сухенко, В.Ю., Доценко, В.В. (2010) ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОВГОВІЧНОСТІ М’ЯСОРІЗАЛЬНИХ ВОВЧКІВ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ. Науковий вісник НУБіП України, 144 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/7178/