Запис Детальніше

Підвищення ефективності виробництва продукції тваринництва з використанням інформаційних ресурсів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення ефективності виробництва продукції тваринництва з використанням інформаційних ресурсів
 
Creator Харченко, В.В.
Касаткіна, О.М.
 
Subject Випуск 154 (1)
 
Description Здійснено системне дослідження внутрішнього ринку м'яса в Україні. Розглянуто інформаційні ресурси щодо підвищення ефективності виробництва продукції тваринництва. Виявлено негативні чинники, що призвели до кризового стану галузі
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-05-06
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/7370/1/10hvv.pdf
Харченко, В.В., Касаткіна, О.М. (2010) Підвищення ефективності виробництва продукції тваринництва з використанням інформаційних ресурсів. Науковий вісник НУБіП України, 154 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/7370/