СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ |
|
Creator |
Степасюк , Л.М.
|
|
Subject |
Матеріали всеукраїнських науково-практичних конференцій
|
|
Description |
Досліджено стан та особливості функціонування м'ясопродуктового підкомплексу в умовах ринкової трансформації
|
|
Publisher |
Видавництво УНУС
|
|
Date |
2010-03-14
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/7715/1/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%8E%D0%BA.%D0%A1%D0%A2%D0%90%D0%9D_%D0%A2%D0%90_%D0%9E%D0%A1%D0%9E%D0%91%D0%9B%D0%98%D0%92%D0%9E%D0%A1%D0%A2%D0%86_%D0%A4%D0%A3%D0%9D%D0%9A%D0%A6%D0%86%D0%9E%D0%9D%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%AF.pdf
Степасюк , Л.М. (2010) СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ. Матеріали всеукраїнської наукової конференції молодих вчених . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/7715/
|
|