Запис Детальніше

СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ
М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ
 
Creator Степасюк , Л.М.
 
Subject Матеріали всеукраїнських науково-практичних конференцій
 
Description Досліджено стан та особливості функціонування м'ясопродуктового підкомплексу в умовах ринкової трансформації
 
Publisher Видавництво УНУС
 
Date 2010-03-14
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/7715/1/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%8E%D0%BA.%D0%A1%D0%A2%D0%90%D0%9D_%D0%A2%D0%90_%D0%9E%D0%A1%D0%9E%D0%91%D0%9B%D0%98%D0%92%D0%9E%D0%A1%D0%A2%D0%86_%D0%A4%D0%A3%D0%9D%D0%9A%D0%A6%D0%86%D0%9E%D0%9D%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%AF.pdf
Степасюк , Л.М. (2010) СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ. Матеріали всеукраїнської наукової конференції молодих вчених .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/7715/