Запис Детальніше

Державне управління якістю та безпекою агропродовольства в умовах інтеграції України до СОТ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Державне управління якістю та безпекою агропродовольства в умовах інтеграції України до СОТ
 
Creator Шаламай, Віталій Олександрович
 
Subject 1501 Державне управління
8.15010005 Державна служба
 
Description Мета магістерської роботи – аналіз ефективності системи державного управління якістю та безпекою харчових продуктів України в умовах інтеграціїї до СОТ та розробка пропозиції щодо її удосконалення.
Для реалізації мети в магістерській роботі поставлені наступні задачі:
узагальнити теоретико-методологічні основи управління якістю;
визначити економічну суть категорії “якість продукції” як об’єкта управління;
вивчити еволюцію підходів до системи управління якістю;
узагальнити правові основи управління якістю та безпекою харчових продуктів в Україні;
визначити систему органів державного управління та їхні функції у сфері стандартизації та сертифікації продукції;
оцінити сучасний стан ресурсного потенціалу виробництва м’яса та м’ясопродуктів в Україні;
проаналізувати стан якості та безпеки м’ясопродуктів в Україні;
обґрунтувати стратегію впровадження системи управління якістю (ISO 9001-2001) у ВАТ “Птахокомбінат” (м.Кіровоград);
запропонувати заходи щодо адаптації національного законодавства до норм і правил СОТ та ЄС.
 
Date 2011-09-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/7836/1/2011_%D0%A8%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%B9_%D0%92%D0%9E.doc
Шаламай, Віталій Олександрович (2011) Державне управління якістю та безпекою агропродовольства в умовах інтеграції України до СОТ. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/7836/