Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції
|
|
| Creator |
Рудич, О.О.
|
|
| Subject |
Випуск 154 (1)
|
|
| Description |
Розглянуто основні фактори формування конкурентних переваг на ринку м'яса та м'ясної продукції і чинники, що на них впливають. Проаналізовано сучасний стан ринку м'яса та м'ясної продукції
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2010-05-06
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/7868/1/10roo.pdf
Рудич, О.О. (2010) Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції. Науковий вісник НУБіП України, 154 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/7868/
|
|