Запис Детальніше

Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції
 
Creator Рудич, О.О.
 
Subject Випуск 154 (1)
 
Description Розглянуто основні фактори формування конкурентних переваг на ринку м'яса та м'ясної продукції і чинники, що на них впливають. Проаналізовано сучасний стан ринку м'яса та м'ясної продукції
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-05-06
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/7868/1/10roo.pdf
Рудич, О.О. (2010) Основні напрями формування конкурентних переваг на ринку м'яса і м'ясної продукції. Науковий вісник НУБіП України, 154 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/7868/