Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання
|
|
| Creator |
Подпрятов, Г.І.
Гунько, С.М. Ящук, Н.О. |
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
|
|
| Description |
У статті розглянуто вплив різного роду поліпшувачів на хлібопекарські властивості озимого жита. Викладенні результати досліджень використання поліпшувачів в процесі зберігання зерна та борошна озимого жита. Визначені найбільш ефективні поліпшувачі при певній якості борошна. Встановлено період максимальної дії поліпшувача в процесі зберігання зерна та борошна озимого жита.
|
|
| Publisher |
МАП України, НААНУ, Інститут рослинництва
|
|
| Date |
2010
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8123/1/3.pdf
Подпрятов, Г.І., Гунько, С.М., Ящук, Н.О. (2010) Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання. Посібник українського хлібороба 2010. Науково-виробничий щорічник МАП України, НААНУ . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8123/
|
|