Запис Детальніше

Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання
 
Creator Подпрятов, Г.І.
Гунько, С.М.
Ящук, Н.О.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description У статті розглянуто вплив різного роду поліпшувачів на хлібопекарські властивості озимого жита. Викладенні результати досліджень використання поліпшувачів в процесі зберігання зерна та борошна озимого жита. Визначені найбільш ефективні поліпшувачі при певній якості борошна. Встановлено період максимальної дії поліпшувача в процесі зберігання зерна та борошна озимого жита.
 
Publisher МАП України, НААНУ, Інститут рослинництва
 
Date 2010
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8123/1/3.pdf
Подпрятов, Г.І., Гунько, С.М., Ящук, Н.О. (2010) Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання. Посібник українського хлібороба 2010. Науково-виробничий щорічник МАП України, НААНУ .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8123/