Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання
|
|
Creator |
Подпрятов, Г.І.
Гунько, С.М. Ящук, Н.О. |
|
Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
|
|
Description |
У статті розглянуто вплив різного роду поліпшувачів на хлібопекарські властивості озимого жита. Викладенні результати досліджень використання поліпшувачів в процесі зберігання зерна та борошна озимого жита. Визначені найбільш ефективні поліпшувачі при певній якості борошна. Встановлено період максимальної дії поліпшувача в процесі зберігання зерна та борошна озимого жита.
|
|
Publisher |
МАП України, НААНУ, Інститут рослинництва
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8123/1/3.pdf
Подпрятов, Г.І., Гунько, С.М., Ящук, Н.О. (2010) Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання. Посібник українського хлібороба 2010. Науково-виробничий щорічник МАП України, НААНУ . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8123/
|
|