НМК"Технологія виробництва продукції свинарства"
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК"Технологія виробництва продукції свинарства"
|
|
Creator |
Засуха, Ю.В.
Лук’янчук, Н.В. |
|
Subject |
636.4 Свині
Виробнича спеціалізація ОКР "Бакалавр" НМК дисципліни |
|
Description |
Народногосподарське значення, стан і перспективи розвитку свинарства. Біологічна і харчова цінність свинини. Свинина як сировина підприємств харчової промисловості. Походження свиней. Біологічні особливості диких і домашніх свиней. Фактори породоутворення. Етапи формування сучасних порід. Породи свиней різних типів. Заводські спеціалізовані типи. Технологія виробництва свинини. Відлучення поросят та обґрунтування строків. Технологія вирощування поросят. Вирощування ремонтного молодняку. Відгодівля свиней. Потокова технологія виробництва свинини. Одно-, двох- і трьохфазні системи утримання.
|
|
Date |
2011-10-13
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8182/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F_%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97_%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.pdf
Засуха, Ю.В., Лук’янчук, Н.В. (2011) НМК"Технологія виробництва продукції свинарства". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8182/
|
|