Запис Детальніше

НМК"Технологія виробництва продукції свинарства"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК"Технологія виробництва продукції свинарства"
 
Creator Засуха, Ю.В.
Лук’янчук, Н.В.
 
Subject 636.4 Свині
Виробнича спеціалізація
ОКР "Бакалавр"
НМК дисципліни
 
Description Народногосподарське значення, стан і перспективи розвитку свинарства. Біологічна і харчова цінність свинини. Свинина як сировина підприємств харчової промисловості. Походження свиней. Біологічні особливості диких і домашніх свиней. Фактори породоутворення. Етапи формування сучасних порід. Породи свиней різних типів. Заводські спеціалізовані типи. Технологія виробництва свинини. Відлучення поросят та обґрунтування строків. Технологія вирощування поросят. Вирощування ремонтного молодняку. Відгодівля свиней. Потокова технологія виробництва свинини. Одно-, двох- і трьохфазні системи утримання.
 
Date 2011-10-13
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8182/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F_%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97_%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.pdf
Засуха, Ю.В., Лук’янчук, Н.В. (2011) НМК"Технологія виробництва продукції свинарства". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8182/