Запис Детальніше

НМК “Індустріальні технології виробництва продукції вівчарства”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК “Індустріальні технології виробництва продукції вівчарства”
 
Creator Туринський , В.М.
Богданова , Наталія Василівна
 
Subject 636.3 Малі жуйні тварини. Мала рогата худоба. Вівці. Кози
ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
НМК дисципліни
 
Description Планування та розробка технології. Новітні технології поглибленої переробки вовни, овечого молока та мяса
 
Date 2011-10-14
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8215/1/%D0%86%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%96_%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%97_2011.pdf
Туринський , В.М., Богданова , Наталія Василівна (2011) НМК “Індустріальні технології виробництва продукції вівчарства”. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8215/