Особливості антиоксидантного захисту у поросят при згодовуванні їм культуральної рідини дріжджів роду SACCHAROMYCES CEREVISIAE, що містить біокомплекси хрому
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості антиоксидантного захисту у поросят при згодовуванні їм культуральної рідини дріжджів роду SACCHAROMYCES CEREVISIAE, що містить біокомплекси хрому
|
|
Creator |
Максимович, І.Я.
Іскра, Р.Я. Сварчевська, О.З. |
|
Subject |
Випуск 151 (1)
|
|
Description |
Представлені дані про вплив культуральної рідини дріжджів SACCHAROMYCES CEREVISIAE, що містить біокомплекси хрому, на деякі показники системи антиоксидантного захисту в крові поросят в період відлучення від свиноматок. Встановлено, що введення поросятам до раціону культуральної рідини, що містить біокомплекси хрому, призводить до збільшення активності ферментів каталази та глутатіонпероксидази, а також вмісту відновленого глутатіону в еритроцитах крові
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2010-04-09
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8305/1/10miy.pdf
Максимович, І.Я., Іскра, Р.Я., Сварчевська, О.З. (2010) Особливості антиоксидантного захисту у поросят при згодовуванні їм культуральної рідини дріжджів роду SACCHAROMYCES CEREVISIAE, що містить біокомплекси хрому. Науковий вісник НУБіП України, 151 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8305/
|
|