Вплив сірковмісних амінокислот на кількісний і якісний склад мікрофлори рубця та їхню ферментативну активність
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив сірковмісних амінокислот на кількісний і якісний склад мікрофлори рубця та їхню ферментативну активність
|
|
| Creator |
Ніщеменко, М.П.
Штепенко, А.П. Чуб, О.В. |
|
| Subject |
Випуск 151 (1)
|
|
| Description |
Наявність у рубці мікроорганізмів є свідченням нормального перебігу ферментативних процесів. Додаткове введення в раціон сірковмісних амінокислот метіоніну та цистину сприяє збільшенню кількості мікроорганізмів і підвищенню їхньої ферментативної активності
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2010-04-09
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8319/1/10nmp.pdf
Ніщеменко, М.П., Штепенко, А.П., Чуб, О.В. (2010) Вплив сірковмісних амінокислот на кількісний і якісний склад мікрофлори рубця та їхню ферментативну активність. Науковий вісник НУБіП України, 151 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8319/
|
|