Запис Детальніше

Вплив сірковмісних амінокислот на кількісний і якісний склад мікрофлори рубця та їхню ферментативну активність

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив сірковмісних амінокислот на кількісний і якісний склад мікрофлори рубця та їхню ферментативну активність
 
Creator Ніщеменко, М.П.
Штепенко, А.П.
Чуб, О.В.
 
Subject Випуск 151 (1)
 
Description Наявність у рубці мікроорганізмів є свідченням нормального перебігу ферментативних процесів. Додаткове введення в раціон сірковмісних амінокислот метіоніну та цистину сприяє збільшенню кількості мікроорганізмів і підвищенню їхньої ферментативної активності
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-04-09
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8319/1/10nmp.pdf
Ніщеменко, М.П., Штепенко, А.П., Чуб, О.В. (2010) Вплив сірковмісних амінокислот на кількісний і якісний склад мікрофлори рубця та їхню ферментативну активність. Науковий вісник НУБіП України, 151 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8319/