Запис Детальніше

ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ МЕДУ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ МЕДУ
 
Creator Бойко, А.В.
Грифцов, В.Л.
Музика, М.Р.
 
Subject Випуск 144 (5)
 
Description Представлені оригінальна технологія і лінія для переробки і розфасовки меду, які дозволяють проводити його розкристалізацію, зменшувати вміст в ньому вологи, видаляти бульбашки повітря з меду і при цьому зберігати всі його природні властивості, колір і склад.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-04-04
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8328/1/avb.pdf
Бойко, А.В., Грифцов, В.Л., Музика, М.Р. (2010) ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ МЕДУ. Науковий вісник НУБіП України, 144 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8328/