Сучасні підходи до забезпечення безпечності м’яса в Україні
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Сучасні підходи до забезпечення безпечності м’яса в Україні
|
|
| Creator |
Якубчак, О.М.
|
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
619 Ветеринарна медицина |
|
| Description |
Задоволення потреб споживачів у м'ясі належної якості - одна із основних соціально-економічних проблем України. Проблема ускладнюється необхідністю швидкого вирішення питань щодо безпечності м'яса.
|
|
| Publisher |
ТзОВ «Видавничий дім «Стилус»
|
|
| Date |
2011-06-04
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8357/1/Yakubchak(WMT).pdf
Якубчак, О.М. (2011) Сучасні підходи до забезпечення безпечності м’яса в Україні. М’ясні технології світу (5-6, 7). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8357/
|
|