Запис Детальніше

Сучасні підходи до забезпечення безпечності м’яса в Україні

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні підходи до забезпечення безпечності м’яса в Україні
 
Creator Якубчак, О.М.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
619 Ветеринарна медицина
 
Description Задоволення потреб споживачів у м'ясі належної якості - одна із основних соціально-економічних проблем України. Проблема ускладнюється необхідністю швидкого вирішення питань щодо безпечності м'яса.
 
Publisher ТзОВ «Видавничий дім «Стилус»
 
Date 2011-06-04
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8357/1/Yakubchak(WMT).pdf
Якубчак, О.М. (2011) Сучасні підходи до забезпечення безпечності м’яса в Україні. М’ясні технології світу (5-6, 7).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8357/